Posts

Reagim: Kur ju flet eksperti i demagogjisë

Shaqir Fetai tradhëtoi mikun e tij si ti besojnë ato që sot u premton!!!

Reagim / Shaqir Fetai erdhi dhe po ik duke shkelur mbi Kushtetutën e BFI-së

Një manipulim i paralajmëruar apo një pseudointervstë me Shaqir matrapazin

Keqpëdorimi kriminal i pozitës imagjinare

BFI-ja si satelit më vete

FYTYRA QË NUK DUHET TË MBAHET MEND

Shаqir Fetai po manipulon në emër të z. Ali Ahmetit

Shaqir Fetai u vizitua si kandidat për padi penale

Shaqir Fetai: "Kryetari Sulejman efendi Rexhepi ka qenë, është dhe do të ngelë një figurë markante e zhvillimit të mendimit islam."

Qani Nesimi: "I nderuari Haxhi Reisi është një personalitet i cili nuk ka kursyer as kohën, as mundin, as angazhimin, as lëvizjen, asgjë prej tij, për të shërbyer në këtë Institucion që është shumë i rëndësishëm në mbrojtjen e vlerave fetare dhe kombëtare këtu, në Republikën e Maqedonisë së Veriut."

Qenan Ismaili: "Haxhi Sulejman Rexhepi ishte ajo fryma, ai inspirimi pozitiv, që ne si myslimanë në përgjithësi por edhe si Myftini, se si duhet të ngrisim pozicionin tonë."

Shaban Sulejmani: "Pa intelekt të mirëfilltë dhe të ngjeshur dhe të ushqyer intelektualisht dhe kombëtarisht si dhe pa qenë i frymëzuar dhe i brumosur me frymë fetare, komponenta e intelektit dhe shpirtit u bë vatër e cila sot e kësaj dite prodhon kuadro dhe, qëllimi i tij ishte se pa fe nuk ka atdhe!"

EDITORIAL / Shaqir Fetai një fuks i vogël nën çallmë

Dikush duhet t’ia shkulë veshin Shaqir Fetait

A mos është përjashtuar Muftinia e Shkupit nga Rijaseti?